utorak, 25. travnja 2017.

ADIDAS BOOST – DIZAJNIRANE ZA VELIKE STVARI


Na radost ljubitelja trčanja ovog proljeća na tržište Bosne i Hercegovine stižu inovirane, stilizovane patike za trčanje s jedinstvenom i revolucionarnom Boost tehnologijom. Neki od modela koji sadrže ovu tehnologiju su Supernova, Response i Questar. Sva tri modela se na tržištu pojavljuju u više boja, specijalno dizajniranih u skladu sa željama vrhunskih trkača.

Boost tehnologija, koju je adidas prvi plasirao 2013. godine, otvorila je novo poglavlje u kreiranju patika za trčanje. Ova tehnologija je izazvala more promjena u načinu percipiranja mogućnosti koje nudi EVA pjena što je i dovelo do ogromnog napretka kod EVA jastučića koje vidimo danas.
Revolucionarna tehnologija sa hiljadu vidljivih energetskih kapsula pruža veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kojeg standardnog materijala. Pored svega, Boost™ pjena pruža maksimalnu udobnost i amortizaciju. Središnji dio đona je mekan, fleksibilan i veoma izdržljiv. Najotporniji od svih materijala za izradu đonova bezgraničan je izvor energije, jednako udoban i učinkovit stotinama kilometara i u svim klimatskim uslovima.


Adidas modele je kod nas testirao ultramaratonac Neven Boroja koji se bavi raznim adrenalinskim sportovima i sportovima izdržljivosti. Njegovo oduševljenje karakteristikama adidas patika za trčanje je bilo lako uočljivo. ”Moj odabir obuće za trčanje je isključivo u adidas modelima. Na posljednjoj trci sam trčao u novoj kolekciji adidas boost-a i prosto sam bio oduševljen onim što su mi pružile tokom višesatnog trčanja. Osjećao sam sigurnost prilikom svakog koraka, udobnost, mekoću pri dodiru sa asfaltom a u isto vrijeme i čvrstinu pri raznim trenjima u toku trke. Svim cestovnim i urbanim trkačima, toplo preporučujem adidas Boost modele.”
Modele sa Boost tehnologijom iz adidas kolekcije možete pronaći u odabranim Sport Vision radnjama ili poručiti OVDJE.





Foto: Sport Vision BiH

© Trčim jer štrčim. Sva prava zadržana.

Nema komentara:

Objavi komentar